Hulp Sinterklaas

sinterklaas hulp appDat er dagelijks nieuwe android applicaties bijkomen, bewijst de app Sinterklaas hulp. Ik heb vorige week me nog rot gezocht naar een app die mij kan helpen met de sinterklaas gedichtjes te rijmen en niets te vinden op de zoekwoorden ‘Sinterklaas’, ‘rijm’ en ‘gedicht’. Tegen beter weten in, vanmorgen toch nog eens geprobeerd en wat blijkt… Er zijn al 2 Sinterklaas android app’s erbij gekomen!

Ik ben voor de gratis app ‘Sinterklaas hulp’ gegaan. Met deze app kan je twee dingen: de teksten van bekende sinterklaasliedjes vinden en rijmen. De liedjes zijn duidelijk. Een rijtje met 19 bekende vertrouwde liedjes die ik uit mijn eigen jeugd nog ken. Goed dat de tekst er staat, want die kende ik meer niet dan wel. Jammer dat je niet ook de muziek (al dan niet ingezongen) ook niet direct kan horen.

Waarvoor ik deze app vooral op mn Samsung Galaxy Tab heb gedownload, is voor het rijmen. Ik ben nooit de grootste ster in dichten geweest. Ik weet precies wat ik wil zeggen, maar de rijmwoorden werken nooit echt mee. Met deze digitale hulp Sinterklaas kan je eenvoudig het woord opgeven waar je een rijmwoord voor zoekt. De suggesties van rijmwoorden zijn zeer uitgebreid. Een handige app voor de komende feestdagen. Zeker als je niet overal beschikking hebt op het internet. Zo kan je toch nog net je gedichtje op tijd afkrijgen…

sinterklaashulp

Lees ook:
Een veilig idee met FamilySave
Digitale hulp bij verzinnen babynaam
Rode pasta op de Galaxy Tab

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

De versjesboom – Marianne Busscher & Ron Schröder

Wat een productief stel: Marianne Busser en Ron Schröder. En iedere keer weten ze weer …

Share
Share