Felix in de Sneeuw

Het is bijna Kerstmis en het hondje Felix is alleen thuis. Als hij naar buiten gaat om in de sneeuw te spelen, verdwaalt hij. Gelukkig ontmoet Felix een kerstbomen verkoper, die hem meeneemt naar de markt in de stad. En toevallig zijn zijn baasje Sofie en haar moeder daar op zoek naar een kerstboom. Ze zijn zo blij dat ze Felix weer gevonden hebben, dat ze de kerstbomen verkoper uitnodigen om samen met hen Kerstmis te komen vieren.  Zo wordt het voor iedereen toch nog een mooi kerstfeest!

Recensie
Een mooi boek voor rond de Kersttijd. Felix glipt naar buiten en gaat achter een sneeuwvlok aan. Hij is zover weggelopen dat hij verdwaalt is. Hij komt de kerstbomenverkoper tegen en mag met hem mee naar de stad. Daar komt hij zijn baasje weer tegen. De kerstbomenverkoper mag als dank het kerstfeest bij het baasje van Felix komen vieren Het boek heeft mooie tekeningen en is goed te volgen voor peuters en kleuters, een echte aanrader dus!

Felix in de Sneeuw – Marcus Pfister
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, De vier Windstreken
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …