Zelf je ijsjes maken?

Met deze nieuwe ontwikkeling kan je zelf je ijsjes elke dag opnieuw maken en bespaar je een hoop kosten.

De meeste kinderen lusten in de zomer wel elke dag een ijsje, en soms wel meer natuurlijk. Hoe leuk is het dan om ze zelf met je kind te maken? Met de ijsvormpjes is het nu mogelijk om je lekkere en gezonde ijsje zelf te creëren.

De bijzondere variaties kan je allemaal zelf bepalen wat er in jou ijsje komt, van limonade en yoghurt tot aan een lekker fruit ijsje. Met al deze mogelijkheden geniet jij de hele zomervakantie lang van je eigen ijsjes.

Als je je ijsje klaar heb leg je hem in de vriezer en na een tijdje haal je hem eruit, als je hem heel kort onder de warme kraan houd dan is hij meteen klaar om op gegeten te worden! Ze zijn geschikt voor in de vaatwasmachine dus als jij je ijsje op heb kan je hem afwassen en meteen weer een nieuwe maken voor de volgende keer.

Ze zijn er in verschillende modellen je heb een raketje of een ster , en als je ze vult met een sapje wordt het nog vrolijker in de zomer. Aan de allerkleinste kinderen is natuurlijk ook gedacht, daar is een vorm voor bedacht met een ring zodat hij hem makkelijker vast kan pakken en niet zo snel uit ze handen glijdt.

Dus wil je zelf je ijsjes maken en wat geld besparen dat is dit de prima oplossing!

De verschillende ijsvormpjes zijn verkrijgbaar bij www.greenjump.nl

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De zomer in met het koninklijk gezin

Hoewel zowel onze gedachten, als die van de leden van het Koninklijk Huis bij de …

Share
Share