Hooggeëerd Publiek!

Hooggeëerd publiek! Een wolf, twee beren, drie schaapjes… In het circus van mijn dromen komen vele dieren voor. Ze doen bijzondere kunstjes, neem gerust een kijkje, hoor!

Recensie
Hooggeëerd publiek
is een heel leuk prentenboek over het circus. Jonge kinderen leren spelenderwijs de getallen 1 t/m 10. Want het circus begint met één wolf, daarna komen er twee beren, daarna drie schapen en ga zo maar door tot tien.  De getallen  staan dan ook groot geschreven op elke bladzijde. Tevens kunnen kinderen op elke bladzijde de dieren gaan tellen. De illustraties zijn grappig, leuk en kleurrijk.

Mijn dochter van 4 jaar vind dit boek erg leuk. Ze is erg bezig met getallen en leren tellen, dus dit boek sluit daar mooi op aan Mijn dochter moet erg lachen om de varkens op een éénwieler, de ringstaartmaki’s aan de trapezes en de beren die balanceren op een bal. De verhaaltjes zijn gemaakt op rijm, iets wat jonge kinderen al snel leuk vinden. Tevens is het circus, een onderwerp wat kinderen al gauw magisch en leuk vinden. Hooggeëerd publiek is dan ook een leuk, grappig en leerzaam boek voor peuters en kleuters. Het leert kinderen op een leuke manier tellen tot tien.

Hooggeëerd Publiek – Els Vlieger
Prentenboek, hardcover, 26 pagina’s, De Vier Windstreken 
Bestel dit boek hier >>>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share