Prachtige “er-op-uit-actie” van Trust [korting-actie]

Met drie pubers in huis zijn er regelmatig spullen nodig voor “bij de computer”. Gaming headsets, webcams, muizen, toetsenborden (en dan liefst met van die mooie LED-verlichting), het staat met regelmaat op de wishlists. Bij de producten van Trust is er ruime keuze in dergelijke producten waarbij je echt kunt kijken naar wat je nodig hebt.

Voor mezelf kijk ik vooral naar ergonomisch goede spullen, de kinderen zoeken meer naar zoveel mogelijk clicks-per-second en andere technische specificaties. En we zijn nog niet teleurgesteld in de producten van Trust waarbij ook de prijs-kwaliteit-verhouden echt prima is.

Gratis

En nu…. krijg je bij aankoop van producten die je toch wel nodig hebt een mooi cadeau: een gratis Erop Uit voordeelkaart die je een jaar lang onbeperkt de mogelijkheid geeft om met hoge korting (tot wel 70%) een dagje uit of avondje uit naar keuze aan te schaffen. Super leuk voor het hele gezin met de mooie dagen op komst!

Actie van Trust

Hoe werkt het? Heel eenvoudig: bij aanschaf van producten van Trust met een minimum van 45 euro kun je direct via de actie-pagina van Trust een digitale Erop Uit voordeelkaart aanvragen. Deze is vanaf dat je hem verzilvert een jaar geldig en geeft tot wel 70% korting op dagjes uit of avondjes weg.

Eenvoudig

Er zijn geen addertjes onder het gras. Wanneer je in de periode van 18-04-2022 tot en met 26-06-2022 voor €45 of meer aan Trust producten koopt, ontvang je een Samen Erop Uit Voordeelkaart. Om je cadeau te claimen, registreer jij je via de website van Trust en upload je jouw aankoopbewijs.

Actieperiode en actievoorwaarden

  • Je Trust product(en) moeten zijn aangeschaft tussen 18-04-2022 en 26-06-2022 23:59.
  • Je kunt je aankoop registreren tot en met 03-07-2022.
  • Na afloop van de actieperiode wordt de Samen Erop Uit Voordeelkaart verstuurd naar het opgegeven adres.
  • Bewaar het aankoopbewijs tot 03-07-2022, deze kan gevraagd worden om fraude uit te sluiten.

Toch al nodig

Het leuke is, je hebt eigenlijk altijd wel een van de producten van Trust nodig. Hetzij voor jezelf, hetzij voor je partner / kinderen. En anders misschien als cadeautje voor Vaderdag of Moederdag? En wanneer je je bestelling dan in de actie-periode doet, kun je meteen gaan kiezen welk leuk uitstapje je met hoge korting wilt gaan maken. Win-win dus!

Voor alle informatie van de Trust actie kun je hier klikken >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Bezoek aan Burgers’ Zoo

Afgelopen zondag 5 juni mochten wij voor Trotsemoeders naar Burgers’ Zoo. De weersvoorspellingen waren niet …

Share
Share