Jouw kind de hoofdrol in de Dik Trom film?

Eyeworks Film & TV Drama steekt in samenwerking met regisseur Arne Toonen het verhaal van Dik Trom in een modern jasje. De bijzondere Dik Trom helpt in deze nieuwe speelfilm het meisje van zijn dromen herenigen met haar afstandelijke vader en maakt een succes van de hamburgertent van zijn ouders. De speelfilm komt in december 2010 in de bioscopen. Deze zomer starten de opnames van de nieuwe Nederlandse familiefilm DIK TROM. Producent Eyeworks Film & TV Drama is volop bezig met de casting van verschillende rollen.

Het verhaal
Dik Trom verhuist met zijn ouders van Dikstad naar Dunstad omdat zijn vader besluit een daar slechtlopend hamburgerrestaurant tot een succes te gaan maken. Maar in Dunstad blijkt niet te worden gegeten, alleen gelijnd. Dik leert Lieve kennen, een mooi meisje met een bijzondere gave voor pianospelen. En Dik ontmoet Dolf, de zoon van de arrogante eigenaar van alle biologisch dynamische gezondheidswinkels en fitnesszaken in de stad die vurig hoopt dat Pa Trom faalt.

Er wordt een zomerwedstrijd in het park gehouden waarbij de kinderen van Dunstad de opdracht krijgen om het antwoord te vinden op de geheimzinnig geformuleerde vraag ‘wat ieder kind uniek maakt’. Dik besluit met Lieve op zoek te gaan. De vader van Dolf wil dat zijn zoon zal winnen. Daarom gaat Dolf met zijn vriendjes op zoek naar dat unieke. Gaandeweg de zoektocht vinden ze antwoorden die bij iedereen het leven doet veranderen.

Jouw kind in de film?
Veel jongens en meisjes in de leeftijd van 9 tot 14 jaar hebben zich al aangemeld voor één van de hoofdrollen van Dik Trom, Dolf en Lieve. Toch zou de filmmaatschappij nóg meer kinderen willen casten, met name voor de rol van Dik Trom.

Dik Trom is een grappige, ’n beetje dikke jongen.
Lieve is een dromerig, muzikaal en magisch meisje.
Dolf is een echte etterbak.

Is jouw kind perfect geschikt voor één van deze filmrollen? Ga dan naar www.diktromcasting.nl en lees wat je moet doen om deze zomer onvergetelijk te maken en dan je kind in december op de rode loper te kan staan bij zijn of haar eigen film.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Unieke kans voor ouders en kinderen (van 6 tot 10 jaar)

Uitgeverij MEIS & MAAS geeft boeken en magazines uit die kinderen echt graag willen lezen. Ze …

Share
Share