Hello Kitty stickerboek voor kleine handjes

hello kittyHallo! Ik ben Hello Kitty! Mijn vriendjes en ik hebben jou nodig. Kun jij alle stickers op hun juiste plaats plakken? De ronde stickers maken het ook makkelijk voor de kleinste handjes! En hou ook je kleurpotloden klaar om ons de mooiste kleuren te geven.

Recensie:
Onze dochter van drie is grote Hello Kity fan dus die was meteen enthousiast bij het zien van dit leuke boek. Binnen 10 tellen zat ze aan tafel met potloden in de aanslag. Het boek bevat vele kleurplaten met afbeeldingen van vele figuren en details. Er zijn weinig grote oppervlakken om te kleuren en dat is voor kleine kinderen wel fijn want ik zag dat mijn dochter bijvoorbeeld meteen begon met het kleuren van strikjes en neusjes.

FullSizeRender

Op de grote kleurplaten zijn sommige details al in kleur gedrukt. Soms grotere oppervlakken, soms juist een klein onderdeel. Dan heb je tenminste het idee dat je niet helemaal van nul af aan hoeft te beginnen. Maar wat het boek toch wel extra leuk maakt zijn de stickers. Op iedere bladzijde staat een stickerafbeelding licht voorgedrukt zodat je de juiste sticker op het goede rondje kun plakken. En het is helemaal waar, door de ronde vorm en het goede stickervel kan onze dochter prima zelf de stickers van het vel krijgen.

IMG_3813

Toen ze geen zin meer had om te kleuren zette ze haar zinnen op de stickers en binnen no-time had ze zichzelf helemaal onder de stickers geplakt; niks stickers in het boek plakken op de juiste plek. Fijn was dat ik ze gewoon weer terug kon zetten op het vel dus op de juiste plek in het boek plakken doen we nog wel een keer!

Een schattige aanvulling voor het kleur en sticker assortiment!

Bekijk op bol.comHet Hello Kitty – Stickerboek voor kleine handjes bestel je hier >>>>

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share