Mama’s met kleintjes

Dierenkinderen hebben een mama, net zoals jij. In dit verrassende zwart-witboek kom je tien heel verschillende mama’s met hun kleintjes tegen. Dieren uit de buurt (zoals de poes of de kip) maar ook uit verre landen.

Een stimulerend dierenkijkboek met vrolijke prenten. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema.

Recensie:
Ik ben dol op harde boekjes zodat onze dochter gerust “zelf” kan lezen, zonder dat er scheuren in bladzijdes ontstaan. We lezen dit boekje dan ook dagelijks samen even door.

De 10 mama dieren met hun mama kinderen, zijn duidelijke afbeeldingen zonder afleidende achtergronden. De teksten zijn kort en bondig. Het boekje is gemaakt in het zwart-wit. Op zich geen probleem, echter pakt onze dochter bij de keuze uit 2 verschillende altijd een boek met opvallende kleuren. Vanwege deze reden zou ik niet snel dit boekje cadeau geven, maar voor een gekleurd boek gaan.
Wellicht is zij nog te klein (9 maanden) om de échte inhoud te begrijpen, ondanks dat hebben we veel plezier van dit boek!

Mama’s met kleintjes – Guido van Genechten
Hardcover – Nederlands – 20 pagina’s – Clavis
Bestel dit boek bij bol.com>>>

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …