Een cadeautje in de brievenbus!

gezond-feesten-kookboek-recepten-copyright-trotse-moeders-9Ik ben dol op verrassingen. Hoewel ik altijd uitkijk naar recensie items die ik heb aangevraagd, zijn onverwachte pakketjes natuurlijk veel spannender. Dat vindt ook onze hond Molly. Molly weet namelijk dat wanneer een cadeautje is uitgepakt, zij het papier krijgt om mee te spelen. Er wordt een prop van gemaakt die ze lekker mag versnipperen. Tja, ieder zijn/haar lol 😉

gezond-feesten-kookboek-recepten-copyright-trotse-moeders-2Terwijl Molly op het papiertje wacht, bekijk ik wat er in het mooie cadeaupapier zit: een kookboek met recepten voor de feestdagen. Wat leuk!

De informatie van uitgever Unieboek Spectrum over “Gezond feesten” is als volgt:

Amber Albarda presenteert in dit fraai uitgevoerde, gebonden kookboek een ruime verzameling gezonde recepten voor de verschillende feestmomenten van het jaar. Van een uitbundige nieuwjaarsreceptie tot een intiem Valentijnsdinertje, van een gezellige paasbrunch naar een lief Moederdagontbijtje, en van speculaas tijdens pakjesavond tot een fantastisch kerstdiner.

gezond-feesten-kookboek-recepten-copyright-trotse-moeders-3

Gezond Feesten geeft schuldvrije en smaakvolle alternatieven voor de jaarlijkse feestdagen: zonder toegevoegde suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten.De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet alleen lekker en voedzaam zijn, maar tevens je gezondheid en vitaliteit in het oog houden.

gezond-feesten-kookboek-recepten-copyright-trotse-moeders-5

Amber Albarda is voedingscoach, auteur, moeder en toegewijd chocoladeliefhebber. Haar recepten zijn voor het hele gezin en van haar boeken zijn al meer dan 150.000 exemplaren verkocht.

gezond-feesten-kookboek-recepten-copyright-trotse-moeders-4

Nou, moeder en toegewijd chocoladeliefhebber ben ik ook 😉 Het boek is dan ook een genot om door te kijken. Voor allerlei Nederlandse feestdagen (waar Halloween kennelijk nu ook bij hoort en vaderdag niet 😀 staan recepten.

gezond-feesten-kookboek-recepten-copyright-trotse-moeders-8

De foto’s erbij zien er schitterend uit, maar laten me direct realiseren dat voor de meeste gerechten wel veel tijd nodig is om het tot een vergelijkbaar resultaat te maken.

gezond-feesten-kookboek-recepten-copyright-trotse-moeders-7

Toch is het fijn een degelijk kookboek in huis te hebben, zeker wanneer er mensen met bepaalde diëten en/of voedselallergieën komen eten. Met dit boek zijn er voldoende ideeën voor een feestelijke maaltijd!

Gezond feesten – Amber Albarda
Bekijk op bol.comHardcover, kookboek, recepten, 160 pagina’s, uitgeverij Unieboek Spectrum
Bestel dit boek hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Leuke tips bij het maken van een kerstpakket

Een kerstpakket is natuurlijk een leuke verrassing om te krijgen, maar minstens zo leuk om …