Let op met streepjes pakjes?

Hier denk je natuurlijk geen seconden over na voordat je gezellig een dagje met het gezin naar een dierentuin gaat. Ik overweeg wel of ze beter een broek of een jurk aan kunnen, of er een vestje mee moet of dat een jas volstaat. Welke schoenen zijn handig en nemen we wat extra onderbroeken, luiers en leggings mee voor het geval dat. Staat het nog een beetje bij elkaar of zien de kids er uit als Pippo de Clown met al die rare kleuren combi’s? Ik geef toe, dat gaat allemaal door mijn hoofd als we een dagje naar de dierentuin gaan. Maar wel of geen gestreepte kleding bij één van mijn kinderen aandoen?!

Na het zien van dit filmpje is gestreepte zwart / wit kleding die misschien lijkt als een zebra een echte NO NO voor mij. Mijn kids zijn geen leeuwen snacks. Maar ik geloof ook niet dat ik als moeder erbij zou blijven staan en gezellig “kom hier, poesje poesje” zou roepen. Het is dan misschien wel heel dik glas, maar toch… Ik zou niet zo koelbloedig zijn, denk ik…

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …

Share
Share