Koningin Julianatoren

Koningin Julianatoren is hét pretpark voor jonge gezinnen. Kleinschalig en genoeg attracties voor de allerkleinsten. Gezinnen met kinderen tot ongeveer 10 jaar zullen zich uitermate vermaken in dit park. Vanaf een jaar of 10, zullen de meeste kinderen Koningin Julianatoren wel gezien hebben. Dan zullen ze liever naar andere attractieparken gaan. Naar parken waar voor hun wat meer uitdaging in zit. Maar tot die tijd is Koningin Julianatoren een ontzettend leuk alternatief.

Attracties voor de allerkleinsten
De allerkleinste kinderen zullen zich volop vermaken. Alleen al de hal vol met Kiddyridesstaan al garant voor volop plezier. Mogen ze thuis (bijna) nooit in de Kiddyrides bij de winkels, omdat je daar voor moet betalen, zo kunnen ze hier zo vaak als ze willen gratis in alle Kiddyrides.
Jul’s Dino Toer doet het ook erg goed bij de kleintjes. Zelf sturen in een auto, terwijl je onderweg verschillende dino’s tegenkomt.
Of de Jul’s Stones Baaneen treinritje die niet één rondje rijdt, maar wel 3 rondjes maakt! Vooral de eerste keer extra veel plezier, omdat het treintje niet na één rondje al stopt.
Dan heb je nog Jul’s Helicopterbaan, de Klim- en Klauterkooi, Kabouterwonderland, Disneymolen, Turtlebaanen nog veel meer wat erg leuk is voor de allerkleinsten.

Attracties voor de wat oudere kinderen
De wat oudere kinderen zullen zich vooral vermaken in o.a. de botsauto’s, vuurtoren, waterfietsen, trampolines, Mega Muizenschommel, Jul’s Simulator en Tollende Muis.

Parkeren
Parkeren is (vooralsnog) gratis bij Koningin Julianatoren. Als de parkeerplaats bij het park vol is, rijden er gratis pendelbussen van en naar Parkeerplaats 2. ( deze parkeerplaats ligt ongeveer 1km verderop). Maar let op; de pendelbussen rijden vaak pas 30 minuten voor sluitingstijd terug naar de parkeerplaats.

Koffie en thee
Was de koffie en thee voorheen gratis, nu moet men betalen voor de koffie en thee. Voor een kopje koffie betaal je nu 1,60 euro. Voor ons was dit een grote tegenvaller; het park wat altijd volop adverteerde met gratis koffie en thee, heeft dit nu wel héél stilletjes veranderd.
Voor het restaurant zelf staat een groot bord met “Verkoop koffie en thee in het restaurant”, maar voor zover ik weet, is het verder nergens kenbaar gemaakt dat men voortaan moet betalen voor koffie en thee. Persoonlijk vind ik dat ze hier meer bekendheid aan moeten geven, zodat bezoekers hier rekening mee kunnen houden. Nu nemen veel bezoeker geen of weinig drinken mee, omdat ze denken dat de koffie en thee gratis is. Dan wordt het dagje uit onverwacht ineens een stuk duurder, als je de koffie en thee plotseling  in het park moet kopen.

Meer informatie over Koningin Julianatoren vind je hier .

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Jul & Julia Zomerweken bij De Julianatoren [verslag]

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ben ik een grote fan van kinderpretpark De Julianatoren. Bijna ieder …