Knutselen met de Smarties knutselplaten

Om het eten van Smarties nóg leuker te maken kan je er nu zelfs je eigen dierentuin mee maken. Met deze knutselplaten kan je namelijk jouw eigen lievelingsdier maken rond je favoriete snoepje. Op de site van Smarties vind je de bouwplaten om een (ijs)beer, pinguïn, nijlpaard, leeuw, olifant, krokodil, giraf of de twee leuke aapjes te maken. Keuze genoeg dus!

Alle dieren kun je zelf zo mooi maken als je wilt en natuurlijk in je eigen lievelingskleuren. Naast deze leuke dieren knutseltips vind je op de site ook allemaal leuke weetjes, fun tips, heerlijke recepten en natuurlijk kleurplaten.

Neem dus snel een kijkje op Smarties.nl en ontdek de wereld van de gekleurde snoepjes!

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …