Siebe wil een papa kopen

Mette heeft geen papa.
Dat vindt Siebe heel erg.
Je hebt toch een mama en een papa nodig?
Of niet?

Recensie
Siebe wil een papa kopen is een boek voor kinderen die ongeveer 9 maanden leesonderwijs hebben gehad. Er staat vrij veel tekst in het boek, maar onze oudste (7) kan er al prima mee uit de voeten. De illustraties ogen vrij simpel, maar zijn door het leuke kleurgebruik erg mooi om te zien. Het verhaal is mooi opgebouwd en krijgt aan het eind een verrassende wending als blijkt dat Mette geen nieuwe papa krijgt, maar een tweede mama. Het leuke is ook dat mijn kinderen daar helemaal niet gek van opkeken!

Al met al een heel herkenbaar verhaal, wat kinderen zeker zal aanspreken.

Siebe wil een papa kopen – Moniek Vermeulen
Kinderleesboek, hardcover, 31 bladzijden, De Eenhoorn
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Tineke

tineke@awendan.nl'
Ik ben Tineke (35), ben getrouwd met Richard (36) en mama van twee lange einden - Sander (9) en Ilse (bijna 8). Mijn werkdagen breng ik schrijvend en vertalend achter mijn computer door als zelfstandig schrijftrainer, tekstschrijver en vertaler. Buiten mijn werk om kom ik tijd te kort door gezellige dingen te doen met man en kinderen, te lezen, klarinet te spelen, me te verliezen in Facebook, Twitter en Pinterest en nog veel meer.

Check Also

Hamstersaurus Rex – Tom O’Donnell

Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de …

Share
Share