Julianatoren zomerweken 2018! [verslag]

Vandaag gingen we op pad naar Apeldoorn waar je de Julianatoren vindt. Wij hebben vakantie en daar genieten we van! Wij vertellen je graag over de speciale zomerweken, vandaag thema Thailand.
          

About Bianca Krooswijk

Ik ben Bianca (43 jaar) samenwonend met Arnoud ( 43 jaar) , mama van twee meiden Sam en Robin 13 en 11 en een jongen Wessel van 7 jaar. Ik combineer het moederschap met een baan in de Dienstapotheek in Breda als apothekersassistente. De combi van het managen van een gezin, de Spoedeisende hulp en het feit dat we geen huismussen zijn, geven altijd inspiratie voor een blogpost, die wij graag met jullie willen gaan delen !!

Check Also

The Christmas Show 2019 [verslag]

Zaterdag ben ik met mijn 13-jarige tweeling en een 14 jarige klasgenoot naar The Christmas …