Soof (film)

soofIndependent Films brengt op 12 december de film Soof naar de bioscopen: een herkenbare en hedendaagse komedie, onder regie van Antoinette Beumer (Loft, Gelukkige Huisvrouw) en scenario van Marjolein Beumer (De Storm, columns in Esta). Hoofdrollen zijn weggelegd voor Lies Visschedijk, Fedja van Huêt , Dan Karaty, Chantal Janzen, Anneke Blok, Maryam Hassouni, Dick van der Toorn, Alex Klaasen en George van Houts. Soof is gebaseerd op het werk van Sylvia Witteman.

Synopsis
Soof – kort voor Sophie – (Lies Visschedijk) nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper (Fedja van Huêt) en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: “is this all there is?”
Als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim (Dan Karaty) tegen het goddelijke lijf loopt en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, dringt de vraag zich langzaam op of Kasper nog wel die woest-aantrekkelijke man is, waar Soof ooit voor viel. En hoe meer grip ze probeert te krijgen op haar leven, des te meer lijkt het te ontsporen.

De film Soof is vanaf 12 december te zien in de Nederlandse bioscopen. Wil je gratis naar deze film? Klik dan <hier> voor onze winactie en maak kans op vrijkaartjes en een unieke “Soof” USB stick.

Kijk hier naar de trailer:

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …