Etos mama buikbalsem

Deze buikbalsem is een intensief verzorgende huidbalsem die speciaal is ontwikkeld voor het tegengaan van zwangerschapsstriemen. Tijdens de zwangerschap wordt de buikwand  steeds verder uitgerekt. Hierdoor kunnen kleine scheurtjes of littekens ontstaan, ook wel zwangerschapsstriemen of striae genoemd. Om de gespannen huid van de buik maar ook die van de borsten te verzachten en in optimale conditie te houden is deze balsem verrijkt met hydraterende extracten. De toegevoegde shea butter, allantoine en vitamine E helpen de huid te beschermen en sneller te herstellen.
Etos mama buikbalsem ondersteunt de huid van je buik en borsten bij de veranderingen van je lichaam.

Recensie:
Etos mama buikbalsem moet je één tot twee keer per dag gebruiken. Voor een optimaal resultaat gebruik je deze balsem vanaf het prille begin tot na je zwangerschap. Wanneer je de balsem ook voor de verzorging van je borsten gebruikt, zorg dan dat de borst goed  schoon is tijdens de borstvoeding.

Deze buikbalsem ruikt lekker, de geur is niet overheersend en de balsem is makkelijk smeerbaar. Of het daadwerkelijk resultaat geeft durf ik niet te zeggen. Ik denk dat dit per vrouw verschillend is. De balsem is in ieder geval fijn om te gebruiken! En baat het niet, dan schaad het niet!

Etos mama buikbalsem
Tube van 200 ml, verkrijgbaar bij de Etos, prijs €4,49

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Bouw een huis met Bill en Betty

SmartGames heeft weer een nieuw, leuk een leerzaam denkspel ontwikkeld. Bill & Betty Bricks is …

Share
Share