Vakantie met Buurman & Buurman

Juist in de vakantie is het gezellig om spelletjes te doen met je kind(eren). Of om samen naar de film te gaan natuurlijk. En dat kan allemaal met de populaire Buurman & Buurman!

Buurman en Buurman in de bioscoop
Waarschijnlijk is de doelgroep voor Buurman en Buurman een stuk ouders dan mijn kinderen en ik zijn. Maar…. wij genieten nog steeds van de heerlijke humor. We gaan dan ook graag naar de bioscoop om Buurman & Buurman te gaan zien. Binnenkort gaan we naar de nieuwste bioscoopfilm van Buurman & Buurman: Bakken en Grillen. We zullen op Social Media verslag doen!

Spelletjes
Er zijn ook spelletjes van Buurman en Buurman die leuk zijn om te doen. Er is een kwartet dat ook voor de jongste fans prima te spelen is omdat je er niet voor hoeft te lezen. De plaatjes zijn duidelijk genoeg en hoe leuk is het om Ajé To! te roepen wanneer je een kwartet hebt!

Er is ook een bordspel van Buurman & Buurman. Hieronder kun je een recensie lezen:

Buurman & Buurman dobbel- en bordspel [recensie]

Dit is echt een leuk spel en even wat anders dan anders. Ook dit is voor wat oudere kinderen die nog steeds van Buurman & Buurman genieten, leuk om te spelen. En voor jezelf ook!

Hieronder staan links naar Bol.com waarop je kunt zien wat de spellen kosten en waarop je nog meer informatie kunt vinden:


Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share