10 vragen aan Free Souffriau – Mega Mindy [interview]

Free KBL1Bijna alle Trotse Moeders in Nederland en Vlaanderen kennen Mega Mindy uit de enorm leuke en populaire series, films, shows etc. En uiteraard kennen ze dan ook “Mieke”. Mega Mindy kan enorm mooi zingen en de actrice die Mega Mindy / Mieke speelt: Free Souffriau, heeft dan ook een prachtige carrière als zangeres. Op haar eigen website FreeSouffriau.be kun je daar meer over lezen (de foto’s van Free komen ook van deze website). 

Gelukkig voor alle fans van Mega Mindy (en daar mag je mij en mijn kinderen ook toe rekenen) is Free Souffriau ook nog steeds actief als Mieke / Mega Mindy. Onlangs ging een nieuwe film met haar in de hoofdrol in première: Mega Mindy versus ROX en ter gelegenheid daarvan mochten we Free Souffriau interviewen. Lezers van onze website mochten vragen insturen en dat maakte dat Free een aantal zeer uiteenlopende vragen te beantwoorden had 😉

2011-KA-MegaMindy-copyright-trotse-moeders-5Tijdens de feestelijke presentatie van de DVD van Mega Mindy en het Zwarte Kristal hadden mijn kinderen (toen nog een stuk jonger) en ik al even de kans om Free Souffriau ‘in het echt’ te ontmoeten en viel het al op hoe leuk ze is. En ook de antwoorden op de vragen zijn enorm leuk om te lezen en geven een mooi beeld van de veelzijdige actrice / zangeres. Geniet maar mee:

1.            Welke rol vind je leuker om te spelen, Mieke of Mega Mindy?

Zelf vind ik Mieke de leukste rol om te spelen omdat die het meest genuanceerd is. Vrolijk, boos, stuntelig, verliefd, bang, .. Alles komt wel eens aan bod terwijl Mega Mindy veel statischer en eenzijdiger is.

2.            Wat is je lievelingseten? En wat lust je echt niet?

Ik eet heel graag groenten en ik kan écht niet leven zonder chocolade! 🙂 Wat ik niet zo graag eet is vlees en oesters lust ik echt niet!

Screenshot 2016-01-20 at 10.42.363.            Welk avontuur vond je zelf het leukst/spannendst?

Ik vond de opnames voor onze tweede film, “Mega Mindy en het zwarte kristal” het allerleukste én spannendste avontuur!

4.            Ben je in het echt ook een beetje op Toby verliefd?

Nee in het echt ben ik niet verliefd op Toby, maar het is natuurlijk wel een ontzettende knapperd! 🙂

free-souffriau-groen5.            Wat is je lievelingskleur?

Mijn lievelingskleur is groen, in alle tinten..

6.            Ben je in het echt een mama?

In het echte leven ben ik inderdaad mama van twee fantastische kinderen van bijna 8 en 6 jaar, Wolf en Lola.

7.            Kun je zelf een radslag en een salto maken, of alleen als je Mega Mindy bent?

Een radslag kan ik helemaal alleen 🙂 en een salto kan ik enkel als ik aan een kabel hang, maar als Mega Mindy is het wel allemaal veel makkelijker! 🙂

cat-629064_960_7208.            Heb je een huisdier? En wat is je lievelingsdier?

Ik heb nu geen huisdieren, maar in het verleden heb ik al katten, honden, kippen, konijnen, vissen, kanarievogels, schildpadjes en wandelende takken gehad. Als huisdier heb ik wel liefst een kat. En ik zou nu heel graag zo’n naaktkat hebben..

9.            Waar zijn je papa en mama? (de ouders van Mega Mindy worden bedoeld)

Waar de ouders van Mieke zijn weet eigenlijk niemand.. Dat werd ook nooit verteld tijdens de serie of films. Maar volgens mij zijn het ontdekkingsreizigers die de wereld rondtrekken en nooit lang op dezelfde plek blijven. Ze zijn heel avontuurlijk zoals Indiana Jones! 🙂

10.         Van wie ben jij zelf fan?

Ik ben vooral fan van mijn m’n eigen mama en papa! Zij zijn mijn grootste voorbeeld, mijn steun en toeverlaat, mijn idolen.. Ik hoop dat ik mijn kinderen kan grootbrengen zoals zij dat met mij hebben gedaan..

free-souffriau

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share