Piggyback Rider: opstappen, vastklikken en gaan!

Piggyback riderDe Piggyback Rider™ is een geniale oplossing voor een alom bekend probleem: kinderen die te groot zijn voor een kinderwagen, buggy of standaard draagframe, maar nog geen langere stukken kunnen (of willen) lopen. Met de Piggyback Rider is dit probleem in één keer opgelost: opstappen, vastklikken en gaan!

Het kind staat op een ruime plank die gezekerd is aan een schoudertuig voor de volwassene. Met een eigen tuigje zit het kind vast aan de ouder zodat vallen is uitgesloten. Op het schoudertuig zitten handgreepjes, waaraan het kind zich comfortabel vast kan houden. En als ouder heb je je handen vrij!

Piggyback rider 2Kinderen vinden de Piggyback Rider fantastisch! Ze hebben alle vrijheid om te bewegen en genieten van het schitterende uitzicht boven je hoofd! Ideaal voor de strand- of boswandeling die nog net iets te lang is, voor een citytrip, concert of evenement.

De Piggyback Rider is gemaakt van stevig lichtgewicht materiaal en verpakt in een handige tas die ook gebruikt kan worden als kledingbeschermer. De Piggyback Rider is zo ontwikkeld, dat hij een optimaal draagcomfort geeft voor de ouder en geschikt is voor kinderen van 2,5 tot 7 jaar. De Piggyback Rider kost € 79,95 en is verkrijgbaar via www.kleinedreumes.nl.

logo piggyback riderpiggyback rider buiten

Lees ook:
De Mommy Hook maakt winkelen makkelijker
Zwanger en vakantie
Waarom een draagdoek?

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Outdoor Mandala-Designer van Ravensburger

Mandala’s nu ook voor buiten! Wat is er nu leuker dan met mooi weer buiten …

Share
Share