Zo kun je ook in de winter in je tuin zitten!

Men hoeft zich geen zorgen te maken om in de winter gebruik te maken van je tuin, mits de voorbereiding goed is. Iedereen vindt het logisch om de hele winter binnen te zitten, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Je hebt ook niet een huis met een tuin gekocht, om er alleen ’s zomers te zitten. Dat zou zonde zijn, want dan maak je er maar de helft van de tijd gebruik van.

Iedereen kan beamen dat het in de winter flink koud kan worden, misschien zelfs al voordat de winter begonnen is. Maar als jij van te voren maatregelen treft is geen enkele winter te koud om naar buiten te gaan. Fonteyn biedt ideale tuinmeubelen aan om je tuin ook in de winter zo aangenaam mogelijk te maken. Probeer te beginnen met een comfortabele zitplek te maken. Maak eventueel gebruik van warme dekens of heaters en dan ben je al goed op weg naar een comfortabele zitplek.

Wat je wellicht ook in je achterhoofd moet houden is de plek waar je wilt gaan zitten in je tuin. Een plek die ’s zomers veel in de zon komt, dit houdt in dat als het zonnetje doorkomt in de winter dit dan ook de warmste plek is in je tuin. Daarbij hoef je dan ook geen spullen te verplaatsen tijdens de seizoenswisselingen. Zorg trouwens dat je je kussens of dekens niet buiten laat liggen, anders worden ze nat en zullen ze sneller stuk gaan. Neem de spullen alleen mee naar buiten als je er gebruik van gaat maken.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een heerlijk terras creëer je zo

Nu het zomer is, spenderen we een groot deel van onze tijd thuis in onze …

Share
Share