Aeromoov -Aerosleep; luchtlaag voor in een autostoeltje [recensie]

AeroSleep-AeroMoov-Seat-Layer-for-Car-Seat-Group-2-3-Turquoise.8480_f331Wij kregen het pakketje thuis van de AeroMoov en ik moest eerst even goed kijken wat dit nu was. De structuur en het logo verraden al een groot deel maar ik kon het niet direct plaatsen. Aerosleep, veelal bekend door zijn luchtdoorlatende slaapproducten had namelijk iets nieuws ontwikkeld.

Een speciaal zitmatje, gemaakt van katoen, met een ademende 3D-honingraatstructuur. Deze structuur verhoogt de luchtcirculatie en vermindert daarbij het overmatig zweten bij je kindje. In simpele woorden; het doel is om de autorit zo comfortabel mogelijk te maken, zonder dat je kleintje zit te zweten in zijn stoeltje.

RecensieIMG_4919

Best leuk om te testen natuurlijk, want wij zitten toch wel regelmatig met z’n vijven in de auto en de kinderen en ik hebben het eigenlijk altijd heel snel warm. Regelmatig halen we Quint en Yuna uit hun stoeltjes en dan hebben ze een natte rug en nek en zijn de haartjes helemaal in de krul door het zweten.

Het matje wat wij getest hebben is voor autostoelgroep 2/3, het stoeltje waar Xavi in zit. Hij vond het heerlijk zitten en we hebben een leuk ritje gehad. Het zonnetje scheen heerlijk en behalve wat licht gekreun vanwege zonlicht dat in de ogen terecht kwam, hebben we geen klachten gehoord over het warm hebben etc.Aeromoov_logo-1

Persoonlijk denk ik dat het voor de allerkleinsten een betere uitkomst is, omdat ze bij deze leeftijd wat meer ‘klem’ zitten in hun autostoeltje, maar al met al vind ik het een prima product!

De zitmatjes kunnen geplaatst worden in iedere autostoel en is verkrijgbaar in 4 varianten. Een is bestemd voor autostoelgroep 0+ voor de allerkleinsten, 1 voor groep 1, 1 voor groep 2/3 en dan bestaat er nog 1 speciaal voor de buggy.

Aerosleep – Aeromoov; luchtlaag autostoel
Diverse kleuren en maten
Bestel de Aerospeel -Aeromoov hier >>>>

IMG_4939

 

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Hygge

Het Deense woord hygge is zo’n woord dat niet direct te vertalen is, maar iets …