FurReal Friends Bouncy

Bouncy is het nieuwste FurReal vriendje van Hasbro. Dit vrolijke hondje springt in het rond als je dichtbij bent en als je haar aait, maakt ze blije puppy geluidjes. Bouncy is 29 x 30 x 20 cm groot, heeft een heerlijk zacht vachtje en een wiebelhoofd met van die grote puppy ogen. Bouncy draait op vier 1.5V AA batterijen die je zelf nog moet kopen. Gelukkig worden er wel vier demo batterijen meegeleverd waardoor je kind wel gelijk kan genieten van dit nieuwe huisdier.

De FurReal Friends Bouncy heeft twee verschillende technische snufjes waardoor ze kan allerlei puppy geluidjes kan maken en kan springen en huppelen. Allereerst heeft ze in haar voorhoofd een lichtsensor waardoor Bouncy vrolijk in de rondte gaat huppelen en springen. Op de rug zit een flinke knop. Als je die aanraakt, maakt dit speelgoed hondje verschillende schattige geluidjes.

Bouncy is schattig, vrolijk en heerlijk zacht. Een schot in de roos als het om meisjes van ongeveer 3 jaar / 4 jaar tot ongeveer 8 jaar. Bouncy kan het gewoon niet verkeerd doen. Ze reageert technisch goed. De drukknop heeft een goede afmeting en is gevoelig genoeg om ook af te gaan bij het aaien. Wat ook de insteek is volgens de verpakking. De lichtsensor werkt wat onnauwkeurig. Je moet echt goed en dicht bij het voorhoofd bewegen om gegarandeerd een reactie te krijgen. Dat werkt prima, zeker voor de kinderen die er mee spelen. Gelukkig zit er ook een uit knop op zodat Bouncy en je kind ook gewoon kunnen slapen. En ook dan blijft deze hond een lief vriendje voor je dochter die ze graag overal mee naartoe zal nemen en vertroetelen.

Bestel hier je eigen Bouncy hondje>>
Bekijk hier alle FurReal Friends>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …

Share
Share