Spellendoorn

Ieder seizoen heeft Avonturenpark Hellendoorn een speciaal evenement voor haar bezoekers, om zo het bezoek aan het park nog leuker te maken. Tot en met 30 juni 2012  is er het voorjaarsevenement Spellendoorn. Spellendoorn staat in het teken van buitenspellen. Kinderen krijgen bij de ingang van het park een gratis sticker verzamelboekje. In dit boekje kunnen ze de stickers plakken die ze met de 9 verschillende spelletjes in het park kunnen verdienen. Bij elk spel die kinderen doen, ontvangen ze niet alleen een sticker, maar ook een gratis muntje. Met dit muntje kunnen kinderen een knikker uit de knikker automaat halen. Wie het grote geluk heeft om één van de tien zilverkleurige knikkers uit de automaat te halen, heeft direct een plek in de grote Spellendoorn finale op 30 juni. Op deze finale-dag, nemen de 10 kinderen met een zilverkleurige kinderen het tegen elkaar op in een spannend spel. De winnaar van de finale wint 100 VIP-kaarten ter waarde van 2750 euro. Met deze kaarten kan de winnaar met vrienden, klasgenootjes en familie gratis en geheel verzorgd naar Avonturenpark Hellendoorn.

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Leukste bordspellen voor het hele gezin

Wanneer de donkere dagen aanbreken, zitten we allemaal meer binnen dan anders. De bijzondere omstandigheden …