Reuze kaartspel voor binnen en buiten

Screenshot 2014-08-31 at 12.42.22Ter recensie kregen we een pakket kaarten toegestuurd. En niet zo maar kaarten! Mega-kaarten van maar liefst 26 centimeter breed en 37 centimeter groot. Geplastificeerd, dus zowel binnen als buiten te gebruiken.

Recensie
Met de kinderen spelen we regelmatig het kaartspelletje “pesten”, met gewone speelkaarten. Een leuk spel, waarbij je natuurlijk tactiek kunt inzetten, maar waar geluk ook een grote rol speelt. Inmiddels kunnen de kinderen dit spel ook al zelfstandig spelen. De betekenis van een “boer” en wat je moet doen wanneer iemand een “2” speelt, is bekend.

Toen het reuze kaartspel arriveerde wilden mijn dochter en oudste zoon dan ook direct samen gaan “pesten”. En het formaat van de kaarten voegde echt wat toe aan het spelplezier. Er werd verwoed gebladerd en geschoven met de kaarten en er werd fanatiek gespeeld.Screenshot 2014-08-31 at 12.31.33

Doordat dit spel meer in het zicht ligt dan de “normale” speelkaarten, wordt het regelmatig gepakt voor een spelletje. Opruimen is ook weer snel gebeurd en de kans dat je een kaart kwijtraakt is te verwaarlozen.

Bij droog weer is dit spel zeer geschikt om buiten te spelen. Daar is het eigenlijk ook voor bedoeld, de kaarten zijn degelijk uitgevoerd en geplastificeerd (en dus ook afwasbaar).

Voor een kaartenhuis zijn de kaarten niet stevig genoeg, maar mijn dochter kwam er achter dat je de kaarten wel als placemat kunt gebruiken 😉

Een spel reuze-kaarten (ook een origineel cadeau) kun je al voor € 14,95 bestellen bij emob4toys,
klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Top 5 buitenspeelgoed voor minder dan 10 euro

Natuurlijk kunnen kinderen zich buiten vermaken door je te helpen in de tuin of door …

Share
Share