Een dagje met de kinderen naar Monster Jam 2016 [verslag]

Monster Jam, grote monstertrucks die veel lawaai maken en stunts uitvoeren. Is dat wel leuk voor (jonge) kinderen? monster-jam-2016-verslag-copyright-trotse-moeders-2Trotse Vader Sander Coolman nam 3 kinderen van 9 – 10 jaar mee, waaronder de jongste zoon van Trotse Moeder Karina, die na afloop woorden tekort kwam om te vertellen hoe ‘gaaf’, ‘stoer’, ‘cool’ en ‘vet’ het allemaal was. Mocht je twijfelen of het leuk is voor kinderen, lees dan onderstaand verslag van Sander:

Vandaag met de kids naar Monster Jam in de Kuip Rotterdam. Voor de kinderen en papa de eerste keer naar het monster truck event en in een groot voetbal stadion rond lopen is ook al impressive. De show begint om 15.00 en we zijn aanwezig om 13.00 dus de mannen moeten eerst alle merchandise bekijken.

Op de foto met de mannen (en vrouwen!) van de monstertrucks en handtekeningen het kan allemaal maar de rij is vaak een reden om nog even door te lopen. Op de foto met Lighting McQueen? “Nee, das voor baby’s!”

monster-jam-2016-verslag-copyright-trotse-moeders-5

Gevoederd en met een monstertruck suikerspin zitten we klaar op de tribune en klokslag 15.00 begint de show. Eerst racen, dan allemaal donuts maken en na de pauze begint het echte werk!

Opwarmen met motor crossers die met salto’s door de lucht heen gaan en MAX-D die over een stapel auto’s heen vliegt. Maar dan begint het free style deel, hier gaan de Monster trucks pas echt aan het werk! Salto’s met dit soort trucks en hoge sprongen zijn de ingrediënten om zoveel mogelijk punten te verzamelen om uiteindelijk te winnen.

monster-jam-2016-verslag-copyright-trotse-moeders-1

Allemaal prima die punten maar het gaat ons om het spektakel en als de laatste twee ook nog eens op hun zijkant eindigen na een super sprong is het natuurlijk helemaal een geweldig gezicht.

monster-jam-2016-verslag-copyright-trotse-moeders-4

De mannen hebben genoten en kletsen voluit als echte ervaringsdeskundigen over wie nu de beste is. Nog ff ongezond bij de Mc langs en de dag is ten einde.

monster-jam-2016-verslag-copyright-trotse-moeders-3

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Monster Jam – een uitje voor het hele gezin [winactie]

Misschien denk je bij Monster Jam, een spectakel met trucks en motoren, niet direct aan …

Share
Share