Terug naar school: nieuwe schoenen

schoenen-springen1-trotse-moedersHeerlijk op blote voeten lopen, of op slippers, in de zomer. Het is voorbij wanneer kinderen weer naar school gaan. Op de basisschool van mijn tweeling wordt gevraagd om kinderen niet op slippers naar school te laten gaan. Lijkt me ook prettiger voor de kinderen wanneer ze mee willen doen met voetballen in de pauze!

En net zoals je er vaak achter komt na een lange vakantie, dat je kinderen “ineens” enorm gegroeid zijn, dat broeken niet meer passen en jurkjes meer op tuniekjes lijken, dat zelfs de fiets een maatje te klein is geworden, hebben ook de voeten van je kind(eren) vaak een flinke spurt gemaakt. Soms wel twee schoenmaten groter, vaak één maat gegroeid, maar met de ingang van het nieuwe schooljaar en de herfst die er aan zit te komen, wordt het tijd voor nieuwe schoenen.

Screenshot 2014-09-01 at 21.13.09Voor je kind(eren) wil je natuurlijk kwaliteit: schoenen die lekker zitten, goed bestand zijn tegen buiten spelen in welk weer dan ook en die er dan ook nog leuk uitzien. Voor mijn dochter was een paar schoenen die aan al deze kwaliteiten voldeed, snel gevonden.

Haar tweelingbroer heeft al een paar schoenen van het merk Braqeez (vroeger bekend als “Brakkies”, nu onder de ‘coole’ afkorting BQZ), en die bevallen prima. Hij heeft ze al een half jaar, ze zijn intensief gedragen en zien er nog prima uit.

BQZ heeft niet alleen goede jongensschoenen, ook voor meisjes hebben ze uitgebreide keuze. Al snel kwamen we op een stevige schoen, waar goed op gerend kan worden en die ook met minder warm weer prima gedragen kan worden. “Echt zilver” en details van roze, maakte dat mijn dochter direct enthousiast was.


Screenshot 2014-09-02 at 07.15.52

En de schoenen blijken heerlijk te zitten, ook met blote voetjes er in. Ideaal voor het “tussenseizoen”. En zoals je op de foto’s kunt zien, kan er volop mee gespeeld worden!

Inmiddels is er ook een uitgebreide wintercollectie van Braqeez op hun website te bekijken, klik hier >>>>

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Ontketen je brein

Een absolute mustread voor iedereen die meer uit zijn brein wil halen! Altijd online en …