BabyBjorn Babysitter Balance

Je kind kan zowel spelen als slapen in de BabyBjörn Babysitter Balance. De kleinste beweging van je kindje maakt de babysitter aan het schommelen. En je zoon of dochter bepaalt zelf het tempo! Vanaf pasgeboren baby tot ongeveer 2 jaar oude dreumes / peuter (3,5 – 13 kg).

  • Ontwikkelt de motoriek en het evenwichtsgevoel: Rustig en natuurlijk schommelen dat helpt op de motoriek en het evenwichtsgevoel van uw kind te ontwikkelen
  • Leuk voor uw kind: De eigen bewegingen van het kind maken de babysitter aan het schommelen. Batterijen zijn niet nodig
  • Goede ondersteuning van het hoofd en de rug: Ergonomisch design zorgt voor de juiste ondersteuning van het hoofd en de rug van uw kind

Recensie
Eerlijk is eerlijk, vooraf was ik vooral onder de indruk van de looks van deze BabyBjörn Balance. Want hij is mooi! Verder waren mijn verwachtingen laag. Een wipstoel is een wipstoel, hoe bijzonder kan dat zijn? Maar ik ben aangenaam verrast.

Laat ik bij het begin beginnen. De BabyBjörn Babysitter Balance komt gebruiksklaar uit de doos. Het enig dat je hoeft te doen is de juiste stand kiezen en dat gaat verrassend soepel met een trapsgewijze instelling, die je met een hand kan bedienen. Erg prettig na het gehannes met onze oude standaard wipstoel waar je voor ieder stand verwisseling minimaal 2 handen nodig had.

De BabyBjörn Balance heeft verschillende standen: transport, slapen, rusten en spelen. Voor Roos van net 2 maanden volstaat de slaapstand het grootste deel van de tijd. In tegenstelling tot de standaard wipstoel, ligt zij heel stabiel in de babysitter. De hoes / zitting van de babysitter ondersteunt haar ruggetje perfect. Hij heeft een beetje hetzelfde effect als een hangmatje. Met haar 2 maanden mag Roos ook af en toe even op standje “rusten”. De ondersteuning blijft uitstekend en Roos kan net even beter haar oudere zussen bestuderen.

Saar is om en nabij de 13 kilo en volgens de gebruiksaanwijzing kan zij de BabyBjörn Babysitter Balance gebruiken als stoel. Hiervoor zet ik de babysitter op de “speel”-stand. In deze stand staat de zitting rechtop. Vol enthousiasme klimt Saar boven in de stoel. Hij veert  behoorlijk door, maar blijkt sterk genoeg voor haar geklauter. Ook na deze klimsessie blijft de babysitter nog stevig op zijn voet staan.  Applaus voor de BabyBjörn!

Tot slot leg ik nog even Roos is de stoel, die nog op de hoogste stand staat. Voor nu vind ik deze stand nog iets te recht voor haar. Maar waar Fien en Saar bij hun eerste hapjes half onderuitgezakt in de wipstoel zaten,  krijgt Roos deze straks in een stevige verticale positie aangeboden.

Al met al maakt de BabyBjörn Babysitter Balance zijn goede naam waar. Hij is makkelijk in gebruik, stevig en de eerste wipstoel die ik echt heb zien wippen zonder hulp van papa of mama. En zo heeft deze luxe wipstoel nog een paar pluspunten, maar die moet je zelf maar ontdekken….

Bestel hier je eigen BabyBjorn Babysitter Balance>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De badkamer van BABY born®

Op de website van BABY born staat te lezen dat al meer dan 22 miljoen BABY …

Share
Share