Stoere brillen van Mega Mindy en Piet Piraat

Brillen van Mega Mindy en Piet PiraatEind september lanceren Hans Anders en Studio 100 hun samen ontwikkelde exclusieve collectie kinderbrillen. Deze unieke samenwerking levert de Nederlandse kinderen veel bril plezier met Mega Mindy, Mega Toby, Piet Piraat en Het Huis Anubis. De heldencollectie volgt met het heldere kleurgebruik en de eigentijdse vormgeving de laatste trends op het gebied van kinderoptiek, en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Voor alle jonge helden, piraten en avonturiers is er nu een stoere bril die scherp zicht biedt. De Studio 100 collectie is bij alle 250 Hans Anders winkels in Nederland verkrijgbaar.

Een bril voor ieder kind

In de door Hans Anders en Studio 100 ontwikkelde collectie kinderbrillen spelen Mega Mindy, Mega Toby, Het Huis Anubis en Piet Piraat de hoofdrol. Met deze helden op de neus is het voor kinderen nog leuker scherp zien. De collectie combineert de helden met heldere kleuren, een hippe vormgeving en een uitstekende kwaliteit, en is verkrijgbaar voor € 35 per montuur. Zo is er een bril voor ieder kind dat elke dag met zijn of haar held avonturen wil beleven.

Lees meer:
Korting bij Docka
DanielleSSieraden heeft ook mama kettingen
Hoge ogen voor Specsavers

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Een nieuwe Toby voor de nieuwe Mega Mindy

De rol van Mieke Fonkel / Mega Mindy is 15 jaar lang vertolkt door de …

Share
Share