Zeeleeuwen-show in Avonturenpark Hellendoorn [verslag]

avonturenpark-hellendoorn-copyright-trotse-moeders-20Na dertien jaar afwezigheid keren de zeeleeuwen terug naar Avonturenpark Hellendoorn en wordt het een gezellige boel met deze dolkomische dieren. Samen met een professioneel team nemen de dieren het publiek mee in een spannend, grappig en leerzaam verhaal dat je in het hart raakt! Dagelijks vertonen de zeeleeuwen en pinguïns hun kunsten tijdens een gloednieuwe, gratis show: de Zeeleeuwenshow.

Verslag
Op Koningsdag 2015 zijn we in Avonturenpark Hellendoorn geweest. En zoals we al hadden gehoopt, was het er relatief rustig. “Gezellig druk”, zou mijn moeder het noemen. Geen lange wachtrijen, maar wel voldoende andere bezoekers voor een vrolijke sfeer. Waar het wel druk was, was bij de Zeeleeuwenshow! Beide shows die die dag gepland stonden waren helemaal vol. De tribunes zaten volgepakt en er stonden zelfs nog mensen. Maar omdat het podium goed opgesteld was, was het voor iedereen goed te zien.

avonturenpark-hellendoorn-copyright-trotse-moeders-24 avonturenpark-hellendoorn-copyright-trotse-moeders-18

De show ging over de terugkeer van een ‘diamanten hart’ aan een Franse dame. De butler praatte de show aan elkaar vast en leerde de toeschouwers om ‘Madame Fleur’ met ‘bonjour’ te begroeten. Ondertussen was er (uiteraard) een boevenduo (Boef + zeeleeuw) die het op het diamanten hart gemunt hadden.

Volop interactie dus, want het steeds verstopte duo zorgde voor roepende en wijzende kinderen: “dáár, zeeleeuw!“, wat door de butler natuurlijk gehoord werd als “daar, zeemeeuw“, zodat de boeven steeds niet ontdekt werden.

avonturenpark-hellendoorn-copyright-trotse-moeders-17 avonturenpark-hellendoorn-copyright-trotse-moeders-19

De zeeleeuwen moesten duidelijk wennen aan het enthousiaste publiek, want een aantal ingestudeerde kunstjes werden niet vertoond. Volgens mij hadden de kinderen het niet in de gaten, want die zaten helemaal in het boeven-verhaal en voor volwassenen werd het prima opgevangen door de ‘butler’, die zeer goed improviseerde en met veel humor het programma door liet gaan.

avonturenpark-hellendoorn-copyright-trotse-moeders-23

Uiteindelijk liep alles goed af. Wie wilde kon nog met een schattige pinguïn op de foto. Mijn tweeling (8 jaar) vond de zeeleeuwenshow één van de leukste dingen van ons dagje Hellendoorn. En dat wil wat zeggen, want het avonturenpark zelf is ook enorm leuk.

Meer lezen over wat Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft? Klik hier voor ons verslag over dit familiepretpark >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share