LaDeeDa, City Girl Dee

Mode en ontwerpen zijn tegenwoordig hot onder meisjes, althans, dat zie ik bij mijn dochters en hun vriendinnen. Kleren ontwerpen is leuk!

LaDeeDa is een serie fashiondolls, met ieder een eigen outfit om meisjes te stimuleren leuk met mode bezig te zijn. De poppen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en hebben allemaal iets anders aan. De kleren zijn op een eenvoudige manier van stijl te veranderen (bijvoorbeeld door aan het touwtje van het rokje te trekken, dat dan van een rechte rok in een ballonrok verandert, of de panty die in slobberige kousen kan veranderen).

Rondom de poppen is een eigen wereld en verhaal gecreëerd. Dee en haar vriendingen Cyanne, Sloane en Tylie wonen in New York en zijn daar een eigen modelabel begonnen, La Dee Da. De wereld om hen heen is een bron van inspiratie om trendy kleren en accessoires te ontwerpen.
Wij hebben Dee ontvangen, in de variant City Girl. Op de jurk van Dee staat de skyline van New York.

Onze jongste dochter van zeven was laaiend enthousiast toen ze de doos met Dee in handen kreeg. Ik geef haar groot gelijk, de pop zit er waanzinnig hip en vrolijk uit. Ze heeft mooie kleren aan en is echt tot in details aangekleed met schoenen, oorbellen, strik in het haar en een armband. Bij de pop wordt ook een houder geleverd, waarmee je haar rechtop kunt laten staan. Ten slotte zit er ook nog een boekje bij met plaatjes van de LaDeeDa-poppen en een portfolio met een paar stickers, altijd leuk.
Ondanks het feit dat ze de pop enorm mooi vindt en er echt blij mee is, raakte onze jongste er snel mee uitgespeeld. Dat ligt overigens meer aan haar dan aan de LaDeeDa pop. Ze heeft meer vergelijkbare poppen die zo af en toe tevoorschijn komen, het is gewoon niet haar favoriete speelgoed.

Toch blijft een feit dat je met een LaDeeDa pop een mooie pop koopt, die er echt goed en verzorgd uitziet en met een leuk achterliggend concept. In de Verenigde Staten zijn ze een echte hit. Op de LaDeeDa-site kan je spelletjes doen, Dee en haar vriendinnen ontmoeten en het nieuws rond LaDeeDa volgen. Er is zelfs een e-book verkrijgbaar via de iTunes app-store!

Bestel hier je eigen LaDeeDa fashion doll >>>>

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Waarom is de jas zo’n belangrijk kledingstuk?

Hoewel iedereen weer een eigen favoriet kledingstuk heeft, wordt de jas over het algemeen gezien …

Share
Share