Stuur Sinterklaas een brief

Zodra Sinterklaas in aantocht is of in ons land is maken kinderen tekeningen, verlanglijstjes en brieven voor de goedheiligman. Heerlijk, maar wat doe je er mee? In de schoen stoppen zodat Sint en Piet het mee kunnen nemen als ze een cadeautje langs brengen. Dat is traditie en leuk. Maar sommige kinderen willen meer en sommige ouders vinden het ook leuk om eens iets anders te doen.

Gelukkig kun je ook gewoon met je kind de brief gaan posten en – als je jouw adres er bij opschrijft en een postzegel erbij doet voor Sinterklaas – dan krijg je nog een echte brief terug! Mijn dochter was vorig jaar in de wolken met de brief van Sinterklaas die ook nog eens een echte Sinterklaaspostzegel op de envelop had zitten!

Voor alle mama’s en papa’s die het adres van de goedheiligman tijdens zijn verblijf in Nederland niet weten, hier het enige echte adres van Sinterklaas:

Sinterklaas
Sinterklaashof 1
5670 NA Nuenen

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

De leukste Lama-cadeaus [top 5]

Ineens zie je ze overal: lama’s! Lama’s als print op truien en pyjama’s, lama’s op …