Feel good-raadgever – Opkomen voor jezelf [recensie]

Leren assertief zijn en nee durven zeggen. Veel mensen betreuren het dat ze niet voor zichzelf durven opkomen, dat ze geen ‘nee’ durven zeggen en ze lijden onder alle negatieve gevolgen daarvan in hun leven… Denkt u ook dat u geen nee kunt zeggen? Eigenlijk kunt u dat wel heel goed, maar u zegt altijd nee tegen dezelfde persoon: uzelf!

Nee durven zeggen kunt u leren door de vicieuze cirkel van twijfel, angst en schuldgevoel te doorbreken. In dit boek krijgt u eenvoudige en doeltreffende hulpmiddelen aangereikt om assertief te zijn. In het begin zal dat nog moeilijk lijken, maar met wat oefening en tijd zult u weldra volmondig JA tegen het leven kunnen zeggen!

Informatie en afbeeldingen
Christel Petitcollin is communicatieconsultant, coach en psychotherapeute. Haar ervaring met NLP, transactionele analyse en Ericksoniaanse hypnose deelt ze tijdens lezingen. Ze heeft al veel boeken op haar naam staan, komt vaak in de media en haar werk heeft een internationaal bereik.

Het fijne van dit boek is dat het lekker dun is, dat je er mooi doorheen kunt bladeren en er uit kunt halen wat op dit moment in jouw leven kan helpen. En dat is voor iedereen iets anders. Sterker nog: wanneer je dit boek over een jaar nog een keer bekijkt, zul je er weer hele andere dingen in lezen, die op dat moment iets kunnen toevoegen in jouw ontwikkeling of de ontwikkeling van je kind.

In ieder geval is het een prima boek om inspiratie uit op te doen en om wat achtergrond te hebben bij de keuzes die je voor jezelf of voor/met je kind maakt.

Feel good-raadgever – Opkomen voor jezelf – Christel Petitcollin
Paperback, 96 pagina’s, uitgeverij Deltas
Bestel dit boek hier >>>>

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Moederdag-cadeau-tip, voor moeders met gevoel voor humor

Wil je eens echt origineel voor de dag komen tijdens Moederdag? Geef dan een van …