Een nieuwe Toby voor de nieuwe Mega Mindy

De rol van Mieke Fonkel / Mega Mindy is 15 jaar lang vertolkt door de sympathieke actrice en zangeres Free Souffriau. Helaas maakte zij in juli 2021 via haar Instagram account bekend dat ze met deze rol gaat stoppen. Een vervangster is gevonden in de Vlaamse Lotte Stevens die al regelmatig Free verving. Vanaf maart 2022 zal zij de hoofdrol vertolken in de nieuwe theatershow: Mega Mindy en de stemmendief.

Maar…. Mega Mindy kan natuurlijk niet zonder ‘haar’ Toby. En aangezien Louis Talpe zijn heldenpak aan de wilgen heeft gehangen, moest Studio 100 op zoek naar een nieuwe Toby. Vandaag werd bekend dat Tuur Roels is gekozen tot nieuwe Mega Toby. Na verschillende auditierondes bij Studio 100 in Schelle en zal hij de rol van superheld Mega Toby vanaf nu op zich nemen. Tuur is bekend geworden doordat hij tot Mister Belgium 2010 en de Belgische Coca Cola Light man werd benoemd.

Tuur Roels: “Ik hou ervan om de fantasie van kinderen te prikkelen, dat ik dit nu als Mega Toby kan doen vind ik geweldig! Hopelijk kunnen we samen veel boeven vangen!

Lotte Stevens (Mega Mindy): “Sinds kort mag ik in de huid kruipen van Mega Mindy, een hele eer! En nu is er dus ook een nieuwe Mega Toby. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Tuur in de nieuwe Mega Mindy Show te spelen.

Waarschijnlijk zullen de jeugdige fans weinig merken van de wisseling van de wacht. Hun helden zullen even herkenbaar zijn als anders. Maar voor enkele Trotse Moeders is het vast even wennen na 15 jaar Mega Mindy zoals we het kennen…..

Hieronder nog de link naar het interview met Free Souffrau:

10 vragen aan Free Souffriau – Mega Mindy [interview]

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …