AH Gedroogd Fruit Tussendoortje

Gezond eten is erg belangrijk, vooral bij kinderen. In de leeftijd dat ze op school zitten en ze dus veel groeien worden ze vaak aangetrokken door ongezond voedsel en snoep. Daarom heeft Albert Heijn iets nieuws in de schappen gebracht: AH Gedroogd Fruit Tussendoortjes. Deze verantwoorde snacks zijn naast gezond ook nog eens lekker!

Alle fruit snacks bestaan uit 97 tot 99% puur fruit en zijn een bron van voedingsvezels. Ook zijn ze glutenvrij, suikervrij, bevatten ze geen kleur-, geur- en smaakstoffen en hebben ze slecht 68 tot 125 kcal. Deze snacks zijn makkelijk mee te nemen in een broodtrommel of gewoon in je tas. En omdat ze zo vreselijk lekker zijn, zal je kind deze fruit snacks verkiezen boven de andere ongezondere snacks.

Het assortiment AH Gedroogd Fruit bestaat uit repen, zakjes en doosjes, en is er dus voor iedereen zijn favoriete gedroogde fruit.
Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

“Mag ik een iPhone?” Zo pak je dat aan

Kinderen komen steeds vroeger in aanraking met smartphones. Het is dan ook niet gek dat …

Share
Share