Peppa maand bij kinderboerderijen

Een bezoek aan een kinderboerderij is eigenlijk al leuk, met name voor jonge kinderen. Kijken naar dieren, soms mogen de dieren zelfs geaaid worden. Spelen, lekker buiten zijn en ongemerkt ook een heleboel leren.

peppa-modder-trotse-moedersIn april is een bezoekje aan een van de deelnemende kinderboerderijen extra leuk. In samenwerking met de Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland is de maand april uitgeroepen tot Peppa maand en zijn er extra’s bij een bezoekje aan de kinderboerderij: kinderen ontvangen een speciaal activiteitenboekje, waarmee ze de dieren op de boerderij leren kennen, een kleurplaat en (zolang de voorraad strekt) een leuk kleinigheidje van Peppa. Ze maken ook kans op mooie Peppa prijzen.

Klik <hier> voor alle deelnemende kinderboerderijen en geniet in april van een Peppadagje in de kinderboerderij!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …

Share
Share