Dansen, hupsen en ballet

Screenshot 2014-08-31 at 13.27.34Mijn eigen dochter is een echt “meisje-meisje”: dol op roze, prinsessen en… dansen. Ze zit al een aantal jaren, samen met haar tweelingbroer, op dansexpressie van de dansstudio van Andrea Meijer-Rogge en daarnaast zit ze sinds vorig jaar op ritmische gymnastiek. Thuis is ze ook vaak aan het dansen, op muziek van K3, maar ook, wanneer wij klassieke muziek op hebben staan, in eigen variaties op “ballet”. En waar dat in haar peutertijd voornamelijk “hupsen” was, begint het er al echt sierlijk uit te zien (vindt deze Trotse Moeder…).

Meestal heeft ze een van haar soepel zittende rokjes aan, met een shirtje en een bijpassende legging, maar uiteraard staat al lang boven aan haar verlanglijstje een echt balletpakje.

Screenshot 2014-08-31 at 13.29.33Dus het internet eens op, samen, op zoek naar het droom-pakje. Maar dat valt niet mee, want hoe weet je online nu welke maat je nodig hebt en wat het prettigste pakje is voor de soorten dans die mijn dochter doet? Op de website “Prima Ballerina” vind je allerlei informatie en -belangrijker nog- een enorme collectie aan verschillende soorten danskleding.

Wat is zelf erg prettig vond, was de mogelijkheid om contact op te nemen. Ik heb uitgelegd wat voor soort meisje mijn dochter is, welke twee vormen van ‘dans’ ze doet en daaruit kwam een advies wat ik heb opgevolgd.Screenshot 2014-08-31 at 13.29.11

En aan de reactie van mijn dochter te zien toen het pakketje arriveerde, was het een perfect advies! Ze kon niet wachten om het pakje aan te trekken en een dansvoorstelling in de tuin te geven!

Het pakje bestaat uit een “lijfje” en een rokje. Zelf vind ik het prettig wanneer mijn kinderen er een beetje “gekleed” bij lopen wanneer ze op een sportvereniging zitten, alleen een pakje vind ik eigenlijk te bloot. Het rokje erbij maakt dat ik me er prettiger bij voel wanneer mijn dochter allerlei rek- en strekoefeningen aan het doen is.

Screenshot 2014-08-31 at 13.28.09

Screenshot 2014-08-31 at 13.26.42Mijn dochter zelf wil het pakje eigenlijk niet meer uit doen. Ze is er helemaal verliefd op: het gaat mee naar bed en ze kan niet wachten tot deze week zowel de lessen ritmische gymnastiek als de dansexpressie weer van start gaan!

Dit pakje, met bijpassend rokje en maillot, kun je eenvoudig bestellen bij Prima Ballerina Kidz, klik hier >>>>

Ook kleding voor Jazz- en Urban Dance, voor Gymnastiek en Turnen, kun je op deze website vinden. Kijk ook eens naar de leuke cadeaus, zoals tassen en glitter-loom. De website kidz.prima-ballerina.nl is een prachtige website, zowel voor cadeautjes als voor (dans)kleding.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …

Share
Share