We Can’t Stop … Having Babies (parodie) – video

Screenshot 2015-04-22 at 19.39.03Als tweelingmoeder krijg je een heleboel clichés over je heen. Tijdens de zwangerschap, maar ook na de geboorte lijken een heleboel mensen te weten dat je gezin compleet is, of zelfs te groot….

Ook de mensen in onderstaande video kregen een heleboel ‘bezorgde’ opmerkingen over zich heen. Ze hebben drie kinderen: twee meisjes (tweeling) en een jongen. En nu verwachten ze een vierde kind. Om de omgeving op een leuke manier te laten weten dat het hùn leven is, dat ze heus wel weten dat dit extra werk, geld, ruimte gaat kosten, maar dat ze er erg blij mee zijn, maakten ze deze video. Volgens mij hebben de kinderen ook genoten bij het filmen!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …