Spider-Man: No Way Home [bespreking]

De nieuwste Marvel film, Spider-Man: No Way Home eindigt de Tom Holland Spider-Man trilogy met een knal. In deze recensie worden er geen grote spoilers gegeven. De enige spoilers die in de recensie gezien worden zijn momenten die in de trailers voor kwamen. Als je de trailer niet hebt gezien en je wil nog niks weten van de film, raad ik deze recensie af.

Andere Universums

De derde film begint waar de tweede film eindigt. Mysterio heeft de identiteit van Spider-Man verteld en iedereen weet het nu. Terwijl Peter Parker samen met Doctor Strange probeert iedereen te laten vergeten dat hij Spider-Man is gaat er iets fout. Verschillende vijanden uit andere universums komen naar het universum van Spider-Man. Hierdoor moet Tom Hollands Spider-Man tegen de vijanden van de andere universums vechten.

Een van de beste Marvel films ooit

Ik denk dat No Way Home een van de beste Marvel films ooit is. De actie is geweldig, het plot is heel sterk, er zijn een paar kleine dingen die volgens mij niet helemaal kloppen, maar die zijn zo klein dat ik niet denk dat het veel impact heeft op de kwaliteit. Ik denk dat deze film in mijn Top 3 Marvel films zit en ik denk dat dit de beste Spider-Man film is die ik heb gezien. Als je een fan bent van Spider-Man, zeker ook de oudere Spider-Man films is deze film zeker een aanrader.

Score 5/5

Spider-Man – No Way Home

About Dirk Ahles

dirk@familieahles.nl'
Hallo. Ik ben Dirk Ahles. Ik ben de zoon van Karina. Ik ben 15 jaar. Ik houd van gamen en van naar de bioscoop gaan en maak daar verslagen over voor op de website.

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …