SmartMax Magnetic Discovery: Bouwen met Magneten voor jong en oud

lighthouse_305_box_glowMagneten hebben altijd een magische aantrekkingskracht op kinderen. Krachten die werken zonder dat je ziet wat het is of waar het zich bevindt. En het verschil tussen de noordpool en zuidpool met aantrekken en afstoten als ultieme manier om ‘dingen’ te ontdekken. Als je met een heleboel magneten ook nog creatief dingen kan ontwerpen en construeren dan is het snel een feest dat niet snel vergeet.

SmartMax brengt een heel scala aan bouwstenen in de markt. Groot, zodat ook kleine kinderen (vanaf 1 jaar) er al me kunnen spelen), solide, en gemakkelijk te begrijpen hoe je constructies maakt met (gekromde) staven, ballen en constructie hulpstukken. Er is weinig hulp van ouderen voor nodig om te kunnen spelen.

Recensie:

SMX305-Lighthouse-(product5)In de doos die wij aan een review hebben onderworpen (Smartmax Lichtset/Smartmax Lighthouse) zaten ook twee magnetische staven met led-licht (op  AAA-batterijen, niet bijgevoegd) ook als knipperend in te stellen die aan de constructies gelijk nog meer ‘magic’ verlenen, Dit is speelgoed dat jaren mee gaat, eindeloos uit te breiden is (dus opa’s en oma’s kunnen verleid worden aanvulling-setjes van rond de € 20 te geven!). Voor wat je krijgt is het redelijk duur, maar wel prijs voor kwaliteit en nogmaals: men gaat er heel lang mee doen.

De basis dozen kosten bij bol.com tussen de € 52 en € 39 euro. Onze lighthouse set is nu bij bol  te koop voor € 38,99. Speciale dozen met auto-onderdelen, vliegtuigen en om bloemen te maken kosten zo rond de € 20. De complete set aan alle bouwonderdelen is te koop voor € 125!

Bestel de Smartmax magnetic discovery set Lighthouse hier >>>>

 

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

Luisterboek ‘Lampje’, voorgelezen door auteur Annet Schaap

Dé oplossing voor langere autoritten: luisterboeken! We gaan het nieuwe luisterboek Lampje opzetten tijdens een …