De lekkerste voetballer van dit WK is…?

Robin van PersiWie vind jij de leukste en lekkerste voetballer van dit moment? Jillz heeft voor jou een aantal super mannen types op een rij gezet. Ga jij voor de stijlvolle man, de latin samba boy of juist voor de onschuldige jongen?

Kijk op jillzlovesfootball.com welke type voetballers Jillz heeft geselecteerd voor hun volgende feest-om-naar-te-kijken commercial. Kies jouw eigen favoriet en werk zo mee aan deze nieuwe Jillz televisiecommercial. Dan kunnen wij vrouwen komend WK voetbal tussen de wedstrijden door ook even genieten van ‘acties’ die deze voetballers maken…

Meer informatie of gelijk stemmen? Klik hier>>

Lees ook:
Vrouwen en voetbal
Gratis Soundbites CD bij Cote d’or
Swingend de lente in met Caro Emerald

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Van Dale: Woord van het Jaar 2018 bekend!

Sinds 2003 wordt er een Van Dale Woord van het Jaar gekozen. In 2003 was …