Nieuw bij HEMA: rompertjes met naam [recensie]

romper-leahHEMA heeft altijd al een prima collectie rompertjes gehad. Goede kwaliteit en leuke prints, of juist wit. En nu is aan de collectie rompertjes de optie toegevoegd om ze te personaliseren. Met andere woorden: je kunt de naam van je kindje op het rompertje laten afdrukken.

Recensie

Wat een leuk idee, een rompertje met een afbeelding van Jip en Janneke en dan ook nog de naam van je kindje! In mijn geval werd het niet de naam van één van mijn eigen kinderen (die zijn al lang uit de luiers!), maar van mijn jongste nichtje. Bestellen ging eenvoudig. Via de link foto-ontwerp.hema.nl/kinderhelden/jipenjanneke ga je direct naar alle producten van Jip & Janneke waarbij je bij HEMA een naam kunt laten toevoegen. Dat zijn niet alleen luierpakjes en slabjes, maar ook naamplaatjes, mokken en klokken.

Ik koos voor een luierpakje. Na de juiste maat te hebben aangegeven, koos ik voor “opdruk kiezen”. Er zijn maar liefst 7 verschillende tekeningen van Fiep Westendorp waaruit gekozen kan worden!

Screenshot 2014-01-29 at 16.22.53

Na de keuze aangegeven te hebben (die kun je eventueel later nog wijzigen) hoef je alleen nog maar de naam toe te voegen. Je kunt zelfs nog keuze maken uit verschillende lettertypes en kleuren.

Wanneer je tevreden bent, kun je het rompertje “in het winkelwagentje” plaatsen. Daar kun je kiezen uit “betalen en afhalen in een van de HEMA vestigingen”, of  € 4,95 bezorgkosten betalen en wachten op de post die binnen 5 werkdagen je pakketje komt bezorgen.

En het resultaat mag er zijn! Een schattig rompertje van goede kwaliteit katoen, met de naam van mijn kleine nichtje er prachtig op gedrukt. Een prima (kraam)cadeautje, maar ook enorm leuk voor je eigen kind natuurlijk!

Wil je zelf ook zo’n rompertje laten maken, of een van de andere HEMA producten laten personaliseren? Ga dan naar http://foto-ontwerp.hema.nl/kinderhelden en leef je uit!

 

 

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Naar bed naar bed zei Duimelot – voorleesboek, door verschillende auteurs

Voorlezen is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook goed voor hun taalontwikkeling. Ik heb …