Win première-kaartjes voor de film Ted en het geheim van Koning Midas met onze winactie

Op zondag 11 februari 2018 is de Nederlandse première van de nieuwe bioscoopfilm Ted & het geheim van Koning Midas. En jij kunt daar bij zijn want we mogen maar liefst 4 premièrekaarten weggeven! Wil jij kans maken op deze kaarten en samen met allerlei BN-ers en andere genodigden als eerste Ted & het geheim van Koning Midas zien? Beantwoord dan de volgende vraag:

Hoe heten wij?

Hoe heten de hond en de papegaai van Ted? (Tip: het antwoord vind je <HIER>).

Stuur je antwoord vóór 21 januari 2018 naar win@trotsemoeders.nl onder vermelding van Ted & het geheim van Koning Midas. Onder alle inzenders met het goede antwoord, wordt de winnaar willekeurig gekozen.

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share