maak je eigen kwartetspel

Maak je eigen kwartet

maak je eigen kwartetspel

Bij KwartetCadeau kan je eigen kwartet maken van je eigen foto’s en teksten. Stel 8 kwartetten van dus elk 4 kaartjes samen van je gezin, je vakantie, de familie, je vrienden of … Verzin het zelf!

Makkelijk te maken
Het maken van je eigen kwartetspel is hartstikke makkelijk en simpel. Upload je foto’s, kies per kwartet een kleur en schrijf de teksten. Echt, een kind kan de was doen! Het moeilijkste is nog het bedenken van je kwartetten en keuzes maken uit je eigen fotomateriaal. Wat welke foto ga je kiezen en welke kwartetten ga je maken? Je kunt het dus zo gek of ontroerend maken als je zelf wilt. Dit stond bij ons in ieder geval garant voor een hoop voorpret!

je eigen gepersonaliseerd kwartetOpties
Er zijn verschillende opties zoals het uitbreiden van je kwartetspel met meerdere kwartetten. Erg handig als je niet uit komt met acht kwartetten. Ook kan je uit verschillende achterkanten kiezen of zelf een eigen achterkant maken om zo je gepersonaliseerde spel echt helemaal af te maken.

Perfect cadeau
Ons kwartet van KwartetCadeau is echt prachtig geworden. De kaarten zijn van een groot formaat en lekker stevig. Erg geschikt voor kinderhanden! Een perfect cadeau voor een verjaardag, Vaderdag en alle andere gelegenheden die je maar kan bedenken. Neem dit kwartet bijvoorbeeld mee op vakantie en je hebt ook altijd de foto’s van de huisdieren en familieleden in de buurt voor als je kind heimwee krijgt. Echt een aanrader!

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021

Dit jaar is de opzet van de Speelgoed van het Jaar verkiezing anders dan andere …

Share
Share