Overal bloggen met de Note 2

Werken met de Samsung Galaxy Note II is voor mij ideaal. Ik werk veel op de computer, maar als ik daar niet aan zit dan ben overal en nergens aan het werk. In de woonkamer wanneer de kinderen thuis zijn en ik een deadline of spoedklus heb, ergens in het huis wanneer ik met de kinderen producten aan het testen ben voor TrotseMoeders.nl én onderweg. Bij events bijvoorbeeld. Meestal sleep ik dan de Ipad mee en m’n telefoontje. De Ipad om notities te maken en blogs te schrijven. De telefoon om foto’s en filmpjes te maken. Voor m’n Social Media of ter ondersteuning van mijn blogs. En om een Internetverbinding te hebben en om te bellen natuurlijk. Ook niet onbelangrijk!

De Samsung Galaxy Note II is een grote telefoon of een kleine tablet. Het hoe je het bekijkt. Hierdoor hoef ik nog maar 1 ding mee te nemen! Eén apparaat waarmee ik kan bellen, bloggen, foto’s en filmpjes maken en alles tegelijk kan delen via Social Media en mijn sites. En het mooie is dat hij ook nog in m’n kleinste tasje past!

Omdat de Note 2 een pennetje heeft, heb je ook de optie om al je teksten te schrijven i.p.v. typen. Dat is in het begin een beetje wennen. Het lijkt wel of dit apparaat even aan m’n handschrift moet wennen want gaandeweg gaat dit steeds beter en sneller. Zo snel kan ik echt niet typen. Ideaal; ik ben nu al verslaafd aan de schrijffunctie!

De Note II is dus echt een aanrader als je onderweg of gewoon vanaf de bank wilt bloggen. En je snapt het… deze gehele blog is natuurlijk helemaal gemaakt op de Note II.

Mira Ahles werkt mee aan het Samsung ‘Be Creative’ project rond de Samsung Galaxy Note II.  De Samsung Galaxy Note II is typisch een device dat je moet ervaren. Vandaar dat Samsung een aantal exemplaren laat testen door verschillende bloggers met de vraag om de Note II in alle openheid (en eerlijk) te ervaren in het dagelijks leven. Oftewel #becreativenl.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Knippen en plakken

Joehoe! Het heeft even geduurd maar het is me eindelijk gelukt. Knippen en plakken met …

Share
Share