NIEUW! DVD box van Slot Marsepeinstein

Tik, tak, tik, tak… Nickelodeon is sinds 7 november weer gestart met een nieuw seizoen van Slot Marsepeinstein   Voor wie het avontuur van Slot Marsepeinstein vorig jaar gemist heeft of het graag nog een keer wil zien, komt Studio 100 met de DVD box “Slot Marsepeinstein – Pakjes in gevaar”. Voor de muzikale kinderharten komt er naast de DVD box nog een clipspecial met de leukste Sinterklaasliedjes “De zak is zoek”.

Pakjes in Gevaar
Wanneer nieuwsgierige Jonas op het kasteel van Sinterklaas terechtkomt, is dat het begin van een  spannend avontuur. Iemand wil namelijk pakjesavond én daarmee ook Sinterklaas saboteren. Jonas ontdekt dat de betoverde graaf Ferdinand hier achterzit. Die wil zich wreken op zijn aartsrivaal Sinterklaas. Aan Jonas om Sinterklaas én pakjesavond te redden…

Het is zover: pakjesavond! Maar weer strooit iemand roet in het eten. Sinterklaas vindt onderdak bij Robin en haar tante, en roept de hulp in van Jonas en zijn opa. Samen moeten ze pakjesavond redden en die gemene Ferdinand voor eens en voor altijd onschadelijk maken.

De zak is zoek
In Slot Marsepeinstein zijn de Pieten druk in de weer met de voorbereidingen van Pakjesavond.  Maar iemand is de magische zak van Sinterklaas verloren.  Haastig gaan de Pieten op zoek in het kasteel om de zak van Sinterklaas terug te vinden.  Een opdracht die niet van een leien dakje loopt…

Bestel deze DVD box nu hier via Bol.com >>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …