Juliet, Naked

Nick Hornby is bij het grotere publiek vooral bekend door zijn boek “About a Boy”, verfilmd met Hugh Grant in de hoofdrol. Ook zijn boek High Fidelity haalde de bioscoop in een verfilming door Stephen Frears met  John Cusack in de hoofdrol. Mijn favoriete boek van Nick Hornby is “How to be good”, en ik heb ook genoten van “Juliet, Naked”, een boek wat nu ook verfilmd is.

Veel boeken van Hornby kenmerken zich door obsessies die op een natuurlijke manier worden weergegeven. Er zit veel humor in en mij stemde met name ‘How to be good’ ook tot nadenken. Er zit namelijk aan alles een keerzijde en die dringt zich ongemerkt op in de boeken. De boeken lezen vlot en ik moest regelmatig hardop lachen. Ik kijk echt uit naar de film Juliet, Naked. Ik denk dat ik er vrolijk van ga worden!

Hieronder de trailer van Juliet, Naked. En daaronder nog wat algemene informatie. JULIET, NAKED draait vanaf 16 augustus 2018 in de bioscoop.

Annie (Rose Byrne) en Duncan (Chris O’Dowd) lijken bij elkaar te passen, maar na vele jaren samen vraagt Annie zich af of ze niet vastgeroest zitten in een slechte relatie. De obsessie van haar vriend voor de obscure rocker Tucker Crowe (Ethan Hawke) heeft nooit ruimte gegeven voor iets betekenisvols als een huwelijk en kinderen. Wanneer een demo versie van Tuckers grote hitalbum van 25 jaar geleden opduikt, leidt dit tot een levensveranderende ontmoeting met de enigmatische rocker zelf.

JULIET, NAKED biedt een komische kijk op de tweede kansen die het leven je geeft. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby (About a Boy, High Fidelity).

Rose Byrne (Spy, Bridesmaids, Bad Neighbours), Ethan Hawke (The Before Trilogy, Training Day) en Chris O’Dowd (Bridesmaids) zijn te zien in de hoofdrollen.
Regie is in handen van Jesse Peretz (Our Idiot Brother, GLOW, Girls), en de film is geproduceerd door Albert Berger en Ron Yerxa (Nebraska, Little Miss Sunshine, Election), Barry Mendel en Judd Apatow (The Big Sick, Trainwreck, Bridesmaids) en Jeffrey Soros (The Space Between Us, The Bye Bye Man, Rules Don’t Apply).

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …