Almost mama; Tips&Tricks

Almost mama bevat leuke informatie over de zwanerschap, de geboorte en de eerste negen maanden met je baby, afgewisseld met mamatrends, tips en de persoonlijke favorieten van Blond.
Dit mooie cadeauboekje vol weetjes is het zesde boek van het succesvolle duo Blond-Amsterdam en staat natuurlijk weer boordevol met de kleurrijke, herkenbare en humoristische illustraties die je kent van het serviesgoed, beddengoed of de agenda.
Ben jij een Blond mama? Geniet ervan!

Recensie:
In Almost mama worden de negen maanden zwangerschap en de negen maanden na de bevalling beschreven.
Er staat van alles in het boekje beschreven, zoals wat er met je kindje gebeurd tijdens de zwangerschap, “to do” lijstjes (bijvoorbeeld verloskundige bellen voor een afspraak), wat er met jou als zwangere vrouw gebeurd.
Er staan verschillende tips in. Je kunt hierbij denken aan een zwangerschapsdagboek  bij houden, genieten van je kindje als je je als werkende moeder schuldig voelt dat je gaat werken, afspraken op papier zetten voor diegene die gaat oppassen.

Het is een duidelijk en overzichtelijk boek. Er staan leuke tekeningen in, goede tips.
De informatie die over de zwangerschap, baby en de negen maanden nadien gegeven wordt is niet anders dan dat je in andere boeken vindt.
Wat dit boek bijzonder maakt zijn de tips, webadressen en eigen ervaringen van het Blond duo.
Er worden verschillende websites benoemd. Achterin het boek staan alle webadressen nog een keer op een rijtje. Dit is erg handig, want zo hoef je niet het hele boekje door te zoeken naar dat ene adres.
Wel vind ik dat er veel webadressen staan waar je dure artikelen kan kopen. Dit is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd.
Er zit een handige boekenlegger in, zodat je makkelijk kan terug vinden waar je bent gebleven.

Almost mama is een leuk boek om te krijgen en weg te geven!

Almost mama- Eva Reinders
Zwangerschapsboek, hardcover, 144 bladzijdes, Kosmos
Bestel hier via Bol.com >>>
 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een vloerkleed wanneer je huisdieren en kinderen hebt?

Wanneer je kinderen hebt, lijkt een vloerkleed niet meer iets voor in je huis. Misschien …

Share
Share