Epic FamilieFilm

 

EPIC gaat over de aanhoudende strijd tussen goed en kwaad in het bos. Het Bladervolk wil hun verborgen wereld beschermen tegen de vernietigende Boggans. Op magische wijze wordt een tienermeisje (MK) naar deze samenleving getransporteerd. Om de wereld van het Bladervolk – en die van ons – te redden, zal ze moeten samenwerken met een bont gezelschap.

De Engelstalige versie van EPIC bevat de stemmen van onder andere Beyonce Knowles,  Amanda Seyfried, Colin Farrell, Josh Hutcherson, Steven Tyler, Aziz Ansari en Cris O’Dowd.  De stemmen van de Nederlandse cast zijn nog niet bekend gemaakt. De regie is in handen van Chris Wedge (bekend van onder andere Ice Age).

EPIC was vanaf 29 mei 2013 (in 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien, in zowel de originele als de Nederlandstalige versie. 

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Trolls Wereldtour op DVD en Bluray

Naar de film gaan is niet altijd mogelijk, vanwege Corona, maar dat wil niet zeggen …