Pre-screening Cars 3 in Pathé bioscoop Den Haag [verslag]

Hoe gaaf is het dat je voordat de film in de bioscoop komt jij hem al mag gaan zien? De film waar al je vrienden het over hebben. De film die gaat over dé auto, hét karakter, dé stoere vriend die menig avontuur heeft beleefd. Nou ik kan je vertellen,…… dat is super gaaf!

Eindelijk was het dan zaterdag 1 juli en gingen wij naar de Pathé Bioscoop in Den Haag. Super vriendelijk werden we ontvangen in de bioscoop. Voordat wij, echt letterlijk als allereerste, de zaal binnen gingen kregen we heerlijk pakketje met popcorn, drinken en natuurlijk autodrop. Het was nu al een feest.

Langzaam stroomt de zaal vol met allemaal enthousiaste kids die niet konden wachten. Ons werd verteld dat we geen foto’s mochten maken en na afloop tegen onze vriendjes niet teveel moesten vertellen, want ook voor onze vriendjes moet het een verassing blijven. Zonder dus spoilers te geven zal ik proberen te vertellen hoe wij het hebben gevonden.

Spannend, avontuurlijk, vriendschap, super gaaf” zijn slechts enkele superlatieven die uit de monden van mijn 2 kids kwamen. Zelfs de oudste (meisje 11 jaar) was enthousiast. Vooraf dachten we dat het wellicht voor haar minder zou zijn, maar nee. Wellicht dat komt doordat een meisje één van de hoofdrollen speelt en echt een gave en belangrijke rol.

Ik moet zeggen Disney en Pixar hebben het weer voor elkaar. Het kan niet anders dat ook deze Cars Movie een hit gaat worden. Super mooie en spannende animaties, snelheid en avontuur, vriendschap en doorzetten. Dat is de basis van deze film.

 

In dit geval is niet zozeer de goede tegen de slechte, maar gaat het om vooruitgang. Niet alle veranderingen en nieuwe dingen zijn slecht. Omarm het en gebruik het in positieve zin. Dan ook kan het jou helpen. Iedereen vindt het wel eens moeilijk als iets waar je al lang aan gewend bent ineens veranderd of zelfs verdwijnt, maar gelukkig zijn daar dan je vrienden. Oude en nieuwe vrienden kunnen je helpen. Dan kan je alles aan!

 

Na afloop werden we verrast met een enorme goodiebag vol met gave Cars 3 spullen. Zo hebben we nu het boek zodat we nog vaak het verhaal kunnen terug lezen, we de films van Takel kunnen bekijken, een mooie mozaïek maken en vervolgens met een glimlach in slaap kunnen vallen in ons heerlijke bed met daarboven de poster van Cars 3 de Movie. Dankjewel Disney!

Cars 3 draait vanaf 12 juli 2017 in de Nederlandse bioscopen. Voor de trailer kun je op onderstaande afbeelding klikken:

Disney•Pixar Cars 3 [trailer]

Share

About Stephanie Govers

stephanie@vanbachum.eu'
Mijn naam is Stephanie Govers en ik ben de Trotse Moeder van een dochter van 10 jaar en een zoon van 8 jaar.

Check Also

Koninklijk gezin is verhuisd naar Koninklijk Paleis Huis ten Bosch

Vandaag, zondag 13 januari 2019, zijn Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia …

Share
Share