Bio-oil, een verzachtende olie

Bio-oil is een lekker ruikende olie die gebruikt kan worden op de huid. Direct na mijn keizersnede van 2 jaar geleden gebruikte ik littekenolie om het litteken soepel te houden. Van een vriend van ons, die fysiotherapeut is en veel mensen met littekens onder behandeling heeft, kreeg ik het advies om het litteken te blijven behandelen. Het masseren van het littekenweefsel versoepelt de huid, dus smeerde ik deze olie als test steeds direct na het douchen.

Naast het versoepelen van de huid verminderd bio-oil ook nog de kleur van de huid. Dit is niet in een week zichtbaar, maar van een vriendin, die ik over dit product vertelde en zij kennelijk ook gebruikt voor haar littekens, kreeg ik te horen dat haar huid er aanzienlijk door was verbeterd. Los van littekens is Bio-oil ook voor huidstriemen en voor pigment vlekken. Ik kan me zeker bij striae voorstellen dat het echt de huid soepel maakt waardoor de scheurtjes in de huid minder zichtbaar zijn. Ik heb ervoor gekozen om het alleen aan de rechterzijde van mijn lichaam te smeren om zo verschil te zien. Over een maand zal ik hier zeker nog op terugkomen!

Bio-oil is makkelijk te smeren en heeft een aangename geur, wel is het aanbrengen lastig. Je doet het eerst op je handen dan zit het al tussen je vingers, handiger zou zijn als het direct op de huid kan worden aangebracht. Ondanks dit is dit product zeker een aanrader en ik ga het blijven gebruiken!

Aanvulling na gebruik van 2 maanden:
Ik heb dit product nu een geruime tijd gebruikt en ik kan wel concluderen dat in ieder geval het litteken weefsel een heel stuk soepeler is. Ook is de verkleuring minder geworden. Dit product maakt dus echt haar beloftes waar. Met het oog op mijn tweede zwangerschap ga ik het ook al als voorzorgsmaatregel gebruiken om striemen te voorkomen en mijn keizersnede litteken te blijven behandelen.

Bestel dit product hier>>

About Francis Boersma

francisboersma@hotmail.com'
Ik ben moeder van een dochter van 2 (Inèz), ik heb psychologie gestudeerd. In mijn vrije tijd sport ik graag of ben ik bezig met een van mijn hobbies.

Check Also

Golden Nature Products – Stretch oil spray (tegen Striae)

Stretch oil spray van Golden Nature Products is een olie voor de huid van mama. …